09 Aug

Are you our 2020 intern?

Stageperiode: vanaf september 2019
Stageduur: 4 tot 6 maanden

Kom jij stagelopen bij Documentaire Festival Eindhoven (DOCfeed)?

Wat is DOCfeed?
DOCfeed is een vierdaags, internationaal festival. De 7e editie wordt gehouden van 13 t/m 16 februari 2020. Het festival vindt plaats in LAB-1, oftewel de oude service bioscoop in het centrum van Eindhoven. Tijdens DOCfeed worden 80 documentaires vertoond. Naast documentaires zijn er exposities uit diverse kunstdisciplines, speciale events en kun je verschillende workshops en masterclasses volgen.

Wat vragen wij van jou:

– Je kunt zowel Nederlands als Engels lezen / schrijven / spreken
– Je hebt goede communicatieve vaardigheden
– Bezit organisatorisch vermogen
– Je kunt zelfstandig werken
– Je hebt affiniteit met evenementenorganisatie
– Ervaring met grafische programma’s is een pre
– Affiniteit met film / documentaire is een pre

Wat ga je doen?
Tijdens je stage ga je samen met het vaste team aan de slag om de 7e editie van het documentaire festival op te zetten. Je ondersteunt DOCfeed in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van de marketingsacties. Je werkt aan onze social media, het nieuwe thema voor 2020 (nog te bepalen) en de website, plaatst berichten en werkt aan onze pr. Maar je mag ook nieuwe ideeën bedenken voor bijvoorbeeld een promotiecampagne, en deze mee uitvoeren. Of nieuwe manieren bedenken om ons bestaand en nieuw publiek te bereiken. Je wordt betrokken bij alle facetten van de festivalorganisatie en functioneert als een volwaardig deel van het team. In februari is de festivalweek en zie je hoe het werk van de maanden ervoor zichtbaar is op DOCfeed.

Vrijheid voor eigen invulling
We zullen samen een stageopdracht formuleren. Tijdens een regelmatig terugkerend overleg zullen we de voortgang van je opdracht bespreken. Het leuke van een stage bij DOCfeed is, dat je niet alleen dingen mag bedenken maar ook daadwerkelijk uitvoeren. Heb je bijvoorbeeld een leuk idee voor een publiciteitsstunt dan mag je die (samen met ons) opzetten en uitvoeren. De medewerkers van DOCfeed hebben een HBO en/of universitaire opleiding, er is dus voldoende ervaring in huis om je inhoudelijk te kunnen begeleiden.

Stuur je sollicitatie naar Anne Jacobs via info@docfeed.nl.

Film submission regular deadline

Previous

Join us @DOCfeed ON TOUR!

Next