11 Dec

WIE MAAKT JESSE LOS VAN DEZE VRIJWILLIGERS BLOUSJES

Hoewel Jesse onze vrijwilligersblousjes heel mooi vindt, zijn het er toch echt nét te veel om in zijn eentje zorg over te dragen. Hij roept dan ook op tot uw hulp: Kom en claim uw blousje! En laten we eerlijk zijn, die puppyoogjes kun je toch niet zomaar links laten liggen… Als je het zorg dragen voor zo’n mooi blousje nog niet genoeg aanleiding vindt om te vrijwilligen voor ons mooie festival, dan hebben we gelukkig nog wat andere ijzers in het vuur:

Vrijwilligers zijn voor ons namelijk heel belangrijk en staan ontzettend kort op ons vaste team dat het hele jaar met DOCFEED bezig is. Een ideale mogelijkheid dus om te kunnen ervaren hoe het er achter de schermen aan toegaat bij een filmfestival. Bovendien kom je ook nog eens veel in aanraking met veel mensen uit de filmwereld. Ons DOCFEED team loopt namelijk over met, bescheiden als we zijn, film-genieën! Daarnaast komen onze filmmakers komen vanuit de hele wereld, vorig jaar waren er filmmakers vanuit een kleine 40 verschillende landen aanwezig. Is dat niet gaaf? En je mag ze ook nog eens gewoon aanraken! Tot een bepaalde hoogte natuurlijk…

Onze vrijwilligerstaken zijn ontzettend divers en daarom is er voor iedereen wel wat wils. We zijn dol op techneuten die ervoor zorgen dat onze documentaires niet op de kop worden gedraaid, dat kijkt namelijk wat lastig. Ik hoor u vragen: ‘’Maar wat nou als ik met de op- en afbouw van het festival wil helpen?’’ Goede vraag! Dat kan ook gewoon, wij zijn de beroerdste niet! Daarnaast hebben we ook het feelgood-team. Dit zijn de mensen die zorgen voor de gastvrijheid en het aanspreekpunt zijn richting onze filmmakers, zoals al eerder vermeld. Deze drie opties niks voor jou? Geen paniek, er zijn nog talloze andere opties.

Meld je aan, dan drinken we een bakkie pleur en dan vinden we samen jouw ideale plek op ons festival! Aanmelden kan via volunteers@docfeed.nl! Niet te lang wachten hoor want we willen voorkomen dat onze vrijwilligerscoördinator Jesse stof op zijn laptop krijgt!

2020 CAMPAIGN IMAGE

Previous

KICK-OFF DOCFEED 2020

Next