14 Oct

Subsidie toegekend door Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant heeft bekend gemaakt dat zij DOCfeed belangrijk achten voor de ontwikkeling van cultuur in de provincie. En dat zij de stichting de komende twee jaren financieel zal ondersteunen. Dit mooie nieuws willen wij natuurlijk graag met jullie delen!

“Beste allen,

De afgelopen jaren zijn jullie op diverse wijzen betrokken geweest bij DOCfeed. Een nieuw initiatief waar ik het gevoel van had dat het een plaats verdiende in het Brabantse en landelijke culturele landschap. Een plek waar de gevestigde orde zich kan presenteren, maar waar zeker ook plaats is voor de nieuwe generatie. Een plek waar ongedwongen ontmoetingen ontstaan, waar mensen geïnspireerd raken door elkaars verhalen en films.

Mede dankzij jullie rol als bezoeker, vrijwilliger, partner, klankbord of door het beschikbaar stellen van jullie netwerk, hebben we als organisatie grote stappen kunnen zetten. En het is ontzettend prettig wanneer zulke inspanningen erkend worden door onze omgeving. Gisteren heeft de provincie Noord-Brabant bekend gemaakt dat zij DOCfeed belangrijk achten voor de ontwikkeling van cultuur in de provincie. En dat zij de stichting de komende twee jaren financieel zal ondersteunen. Dit mooie nieuws willen wij natuurlijk graag met jullie delen! Met trots kunnen we melden dat ons meerjarenplan op artistiek en inhoudelijke kwaliteit als een van de hoogste in de provincie is beoordeeld.

Adviescommissie professionele kunsten Noord-Brabant:
“Het festival presenteert een goede en tevens interessante mix van stijlen en thema’s. DOCfeed brengt actief makers, producenten, kenners en publiek samen. Het streven naar talentontwikkeling vormt hierin een belangrijke drijfveer. Het festival volgt nieuwe ontwikkelingen. Er is een focus op innovaties in de documentairefilm. De commissie is van mening dat het festival op meerdere niveaus impulsen geeft aan de documentairefilm: van opleiding tot de internationale afname van producties.”

Wij kijken uit naar de komende twee jaar en hebben veel zin om elkaar weer te ontmoeten, om samen te werken en om (inhoudelijk) verder te groeien.

Dank, Frans en zeker tevens namens Anne, Rob, Ronella, Sandra, Sophie en de rest van de crew! Tot editie zes in 2019 op 21-22-23-24 februari!”

All films are in!

Previous

Call for entry 2019

Next